Adventure hadde sett frem til nok et adrenalinkick med kiting på Hardangervidaa. Solen var på plass, utstyret var på plass, instruktør og tidligere Adventure-elev, Aslak Linde, var på plass, elevene var på plass, men vinden uteble.

Av Hans Petter Nordal

«Vi lærte i hvert fall å ta opp kiten og koste oss i finværet, men det hadde jo vært utrolig kjekt å få kita», forteller Adventure-elevene Johannes Trommestad, Mali Træen og Mari Bunes. 

Og kom ikke å si at klassen virkelig ikke prøvde. Når det var stille på Hardangervidda, så prøvde de en dag å gå opp hele alpinbakken i Røldal for å lete etter vind på toppene der.

«Ja, det var et slit, men det styrket det mentale og det var en god måte å bygge opp klassen på, men det var ikke nok vind for kiting her heller.»

Oppturer og nedturer
Adventure-klassen hadde base i en stor hytte ved Røldal skisenter og når det ikke ble kiting ble det i stedet litt alpinkjøring i bakken hvor det går både opp og ned som i livet ellers. 

«I løpet av disse dagene kom vi i hvert fall mye tettere innpå hverandre som klasse. Vi hadde mye sosialt med kortspill, yatzy og leker, men det som ble det sterkeste på denne turen var da vi hadde en fin samlingsstund der hver enkelt ble utfordret til å fortelle om både sine oppturer og nedturer i livet. Mange sterke historier ble delt denne kvelden og det var flott og samlende for fellesskapet.»

I uke 11 og 12 reiser Adventure for nye eventyr i Ål og Kvitfjell. «Ja, vi ser frem til det. Her blir det mer alpint og isklatring og kanskje hundekjøring. Vi gleder oss!»

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.