Snart legger alle linjene på Solborg folkehøgskole ut på sine studieturer rundt om i hele verden; Kunstklassene og Klær, mote og design reiser til New York, Los Angeles og San Francisco i USA for å la seg inspirere av kunst og moter. Både Musikkproduksjon og Rampelys Scene skal også til USA for å få med seg både musikaler, konserter og alt det spennende kulturtilbudet både musikkglade og sceneglade kan ønske seg.

Adventure Action Sport reiser også til USA, men primært for å kjøre alpint i Salt Lake og surfe i California. Film-klassen drar for siste gang til Australia for både å treffe mediefolk der og ikke minst oppleve alt det vakre av natur og dyreliv som er verd å filme. På veien over stopper de et par dager i Hong Kong for kanskje å kjøpe noe rimelig film- og fotoutstyr.

I år er Kenya reisemålet for Multisport Pluzz, her blir det bl.a. slumbesøk og barnehjemsbesøk i Sowetoslummen i Nairobi. Også Rift Valley, Amboseli nasjonalpark, masailandsbybesøk, safari, snorkling i Mombasa og kulturopplevelser m.m. er lagt inn i det mangfoldige programmet.

Life Changing Fitness reiser til Dubai og Abu Dhabi for bl.a. å besøke Scandinavian Health & Performance, et stort fitnessenter drevet av to nordmenn. Her vil de få nyttige tips innen helse og ernæring og ikke minst praktisere mange ulike treningsøvelser. Det blir selvfølgelig også ørkensafari, kamelridning, moskébesøk og badelandbesøk m.m.

Global Foto-klassene reiser i år til Sør-Amerika, nærmere bestemt Argentina og Chile hvor de bl.a skal besøke Buenos Aires, El Calafate og Patagonia. De skal på isbrevandring til Perito Morena-breen og se pingvinkolonnier ved Punte Arenas ved Magellanstredet. Deretter går ferden til Santiago og så videre til ørken og fjellandskapet mellom Chile, Bolivia og Argentina hvor de skal prøve å komme opp i 5000 meters høyde i Andesfjellene. Også en dag i på stranden i Valparaiso og Vina del Mar blir det tid til.

GloBall United og Global Village Connect reiser sammen til Zambia og Botswana. Her er det først og fremst landsbybesøk, fredkorpsbesøk, fotballkamper med lokalbefolkning og safari i Botswana som er litt av programmet. Og selvfølgelig se mektige Victoria Falls.

Med andre ord, alle verdens kontinenter blir besøkt av elever fra Solborg folkehøgskole fra midten av mars og frem til påskeferien. Vi håper alle får en fantastisk fin, opplevelsesrik og minnerik tur.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.