Det er klart for premiere på årets Torbjørn Egner-forestilling på Solborg. Dramalærer Marit Anmarkrud er tilnærmet ekstatisk like før klassen hennes, Rampelys Scene, skal ha generalprøve på Kardemomme by-forestillingen for årets elever. De har holdt på siden klokka 8 med å sminke seg og gjøre seg klare, akkurat denne moraen får Morgensamlingen heller være.

– Jeg gleder meg! Det er en veldig morsom gjeng vi har med oss i år, forteller Marit med stor entusiasme. – De har øvd hver dag i mange uker, og de er kjempeflinke.

Kristin fra Langesund gleder seg til rollen som Politimester Bastian, en av de mer markerte rollene i forestillingen, og håper på mange besøkende på forestillingene.

Solborg har satt opp Torbjørn Egner-forestillingene Folk og røvere i Kardemomme by og Dyrene i Hakkebakkeskogen vekselvis i mange år, og i to uker framover synker gjennomsnittsalderen på beboere og gjester på Solborg drastisk. Allerede tidlig i august begynner barnehager å ringe inn bestillinger til forestillingene, som det er ti av i tallet.

Fredag kl 17.00 og søndag kl. 14.00 er det åpne familieforestillinger, så da kan barn i alle aldre igjen møte røverne Kasper, Jesper og Jonathan (Heidi fra Ås, Katrine fra Bærum og Danait fra Tromsø) og de 8 andre skuespillerne fra Rampelys Scene-linja på Solborg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.