I forbindelse med årsmøtet for Foreningen Solborg folkehøgskole 15. mai ble det markert at rektor Kjell Konstali har vært ansatt i 40 år på Solborg. I 1978 ble Kjell ansatt som idrettslærer. I 24 år hadde han ansvar for ulike typer linjer før han i 2002 ble ansatt som skolens rektor. Jubileet ble markert med gaveoverrekkelse og taler. Kjell fikk et bilde av kunstneren Gunn Vottestad. Bildet heter ”Stjernenatt” og har motiv fra Nord-Norge med nordlys og den unike naturen vi møter der. Landsdelen har Kjell besøkt i flere sammenhenger.

Styreleder på Solborg, Sveinung Lunde, og styreleder i regionstyret for Normisjon Rogaland, Trygve Svendsen, holdt begge taler og takket Kjell. I talene ble det uttrykt stor takk til Kjell for hans innsats for Solborg. Skolen drives godt og har bygninger og anlegg som er i god stand. Et av de flotteste skoleanlegg blant folkehøgskolene i Norge.

Kjell ble også takket for sin store innsats i forbindelse med reguleringen av skoleområdet og de store byggeprosjektene som nå planlegges. Disse prosjektene er de største i skolens historie.

Til slutt ble det nevnt den store tilliten Kjell har i hele folkehøgskolebevegelsen. Normisjon er glad for å ha en skoleleder som tar styreansvar på nasjonalt nivå. Det nyter også Solborg godt av.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.